azie | sri lanka

Vakantieland Sri Lanka

Door de gunstige ligging op het pad van de grote zeeroutes tussen West-Azië en Zuidoost-Azië is Sri Lanka van oudsher een strategische marinebasis en een centrum van boeddhistische religie en cultuur van de oudheid. Tegenwoordig is het land een multi-religieuze en multi-etnische natie, waar bijna een derde van de bevolking andere religies dan het boeddhisme aanhangt, met name het hindoeïsme, christendom en islam. De Singalese gemeenschap vormt de meerderheid van de bevolking, met de Tamils als grootste etnische minderheid, geconcentreerd in het noorden en oosten van het eiland. Andere gemeenschappen omvatten de islamitische Moren en Maleisiërs en de Burghers.

Sri Lanka staat bekend vanwege de productie en export van thee, kinine, koffie, rubber en kokosnoten en heeft een progressieve en moderne industriële economie en het hoogste inkomen per hoofd van de bevolking in Zuid-Azië. De natuurlijke schoonheid van Sri Lanka, de tropische bossen, stranden en landschap, evenals zijn rijke culturele erfgoed, maken het een wereldberoemde toeristische bestemming.
Sri Lanka Serendib Tour

Tijdens deze privé-rondreis door Sri Lanka maakt u kennis met het boeddhistische land dat ook wel Parel van de Indische Oceaan wordt genoemd.

vanaf EUR: 788.96


Highlights of Sri Lanka

Tijdens deze privé-rondreis door Sri Lanka ontdekt u in 14 dagen de highlights van dit prachtige eiland in de Indische Oceaan. Met deze budget rondreis verblijft u in basic, maar comfortabele hotels.

vanaf EUR: 906.27

Rico Shadow Guest House

Rico Shadow Guest House is een 2 sterren accommodatie gelegen in Wayikkal in Sri Lanka. Rico Shadow Guest House beschikt over de volgende faciliteiten: airco, zwembad buiten, restaurant, kleinschalig, wellness, wifi.

vanaf EUR: 996.00

Dickwella Resort

Dickwella Resort is een 3 sterren accommodatie gelegen in Dikwella South in Sri Lanka. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.2.

vanaf EUR: 1078.00

Mandara Resort

Mandara Resort is een 4 sterren accommodatie gelegen in Mirissa North in Sri Lanka. Mandara Resort beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wellness, wifi.

vanaf EUR: 1123.00

Anantaya Resorts & Spa

Anantaya Resorts & Spa Passikudah is een 4 sterren accommodatie gelegen in Pettalai in Sri Lanka. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.0.

vanaf EUR: 1468.00

1 2 3  volgende
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
Vakantiehuis in Baillestavy

Goedkope VakantieVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties