oost europa | macedonie

Vakantieland Macedonie

Macedonië, officieel de Republiek Macedonië, is een land gelegen in het midden van de Balkan in Zuidoost-Europa. Het is een van de opvolgerstaten van de voormalige Socialistische Federale Republiek Joegoslavië, waarvan het zich onafhankelijk verklaarde in 1991. De Republiek Macedonië is een binnenstaat en wordt begrensd door Kosovo in het noordwesten, Servië in het noorden, Bulgarije in het oosten, Griekenland in het zuiden en Albanië in het westen. De hoofdstad van het land is Skopje, met een kleine 670.000 inwoners in 2006. Andere grotere steden zijn respectievelijk Kumanovo, Bitola, Tetovo, Gostivar, Prilep, Struga, Ohrid, Veles, Strumica en Štip. Het heeft meer dan vijftig meren en zestien bergen hoger dan 2000 meter.

Skopje

Vlucht vertrekt op 09-07-2019 van Welschap Arpt, Eindhoven naar Skopje Arpt, Skopje met Wizz Air . Op 16-07-2019 vertrekt de terugvlucht van Skopje Arpt, Skopje naar Welschap Arpt, Eindhoven. Boek deze vlucht bij WTC.nl voor €192

vanaf EUR: 192.00

Hotel Makpetrol

Hotel Makpetrol is een 3 sterren accommodatie gelegen in Struga in Macedonië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.6.

vanaf EUR: 339.00

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
Vakantiehuis in BaillestavyVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties