zuid europa | griekenland

Vakantieland Griekenland

Griekenland  is een land in Zuidoost-Europa, bestaande uit het zuidelijkste deel van het Balkanschiereiland en een groot aantal eilanden. Deze eilanden vormen samen ongeveer 20% van het landoppervlak.

Griekenland grenst in het noordenDe economie van Griekenland is voor 15% afhankelijk van het toerisme. Trekpleisters zijn de vele bezienswaardigheden uit het verleden, de eilanden en de vele stranden. (van west naar oost) aan Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije. Voor het overige is het vasteland van Griekenland omgeven door de Middellandse Zee (in het zuiden), de Ionische Zee (in het westen) en de Egeïsche Zee (in het oosten). De grootste eilanden zijn Kreta, Euboea, Lesbos en Rodos.Hotel Acropolis Hill

Comfortabel modern en sfeervol hotel, met terras en zwembad.

vanaf EUR: 38.00


Athene

Vlucht vertrekt op 20-02-2020 van Brussels South Charleroi, Charleroi naar Eleftherios Venizelos International, Athene met RYANAIR.

vanaf EUR: 145.00

Athene

Vlucht vertrekt op 20-02-2020 van Brussels South Charleroi, Charleroi naar Eleftherios Venizelos International, Athene met RYANAIR.

vanaf EUR: 145.00

Europa Fly Drive Athene

Kies voor een Fly Drive Athene om in uw eigen tempo deze prachtige bestemming te ontdekken! U profiteert van veel flexibiliteit om uw route naar eigen idee in te delen. Zo weet u zeker dat u het maximale uit uw reis naar Athene haalt.

vanaf EUR: 292.00

Appartementen Villa Grimani

Een relaxte vakantiesfeer ga je wel vinden bij Appartementen Villa Grimani.

EUR: 339.00

Appartementen Alex

Appartementen Alex liggen op een uitstekende locatie. Vlak bij het strand van Laganas en slechts een paar minuten lopen van het gezellige centrum. Genoeg restaurants, leuke bars en winkels in de buurt.

EUR: 339.00

1 2 3 4 5 6 7 8  volgende
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
Vakantiehuis in Baillestavy

Goedkope VakantieVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties