west europa | ijsland

Groepsrondreis IJsland Winter

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland ontdek je het land van vuur en ijs van betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers.

vanaf EUR: 1919.00


Groepsrondreis IJsland

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland reizen we langs de gehele zuidkust met haar prachtige watervallen, betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers.

vanaf EUR: 2199.00

Wandelvakantie IJsland - De Laugavegur Trail

IJsland kun je gerust één van de spectaculairste wandelbestemmingen in Europa noemen. De focus van onze wandelweek ligt op het kleurrijke Landmannalaugar Gebergte en de adembenemende regio Thorsmork.

vanaf EUR: 2299.00

Groepsrondreis IJsland Kamperen

Deze avontuurlijke kampeerrondreis door IJsland is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van spectaculaire natuur! Je kunt je tegoed doen aan de meest spectaculaire vergezichten terwijl er gekampeerd wordt op de mooiste plaatsen.

vanaf EUR: 2779.00

Familiereis IJsland

Tijdens deze zeer afwisselende familiereis reis je door IJsland het land van vuur en ijs. Het is een groepsreis voor liefhebbers van spectaculaire natuur. Je wandelt langs gletsjers, vulkanen en watervallen.

vanaf EUR: 3329.00

Vakantiehuis in Baillestavy

Goedkope VakantieVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties