zuid europa | frankrijk

Château de Boisson

Het park is een kleine camping die mooi gelegen is op een steile heuvel. De voorzieningen zijn ondergebracht in de bijgebouwen van het kasteel. De camping heeft een zwembad met glijbaan, een kinderbad en een verwarmd binnenbad.

EUR: 22.00


la Palombiere

De camping ligt in de heuvels van het ongerepte landschap. De oude gebouwen van de boerderijen zijn smaakvol gerestaureerd en huisvesten nu de campingwinkel, de rustieke bar en het uitmuntende restaurant.

EUR: 23.00

La Ferme de la Serraz

De camping ligt vlak bij het meer en is een heerlijke plek. Deze kleinschalige camping wordt omgeven door een magnifiek berglandschap en vormt een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van deze regio.

EUR: 23.00

Domaine dOléron

De camping is een kleine familiecamping gelegen op een rustig plekje. Het is een vredige camping ideaal voor een relaxte vakantie. De kampeerplaatsen liggen midden in de bossen en de hoge bomen bieden veel schaduw.

EUR: 25.00

Chateau de lEperviere

Het park is een kasteelcamping midden in de bossen gelegen. Het is een oase van rust met ruime plaatsen verspreid tussen eeuwenoude eiken. Deze camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en rustzoekers.

EUR: 25.00

Château des Marais

De camping ligt op het weelderige groene landgoed van een oud herenhuis. De plaatsen liggen in de schaduw van grote bomen. Kinderen hebben er alle ruimte om hun gang te gaan. Jonge gezinnen genieten vooral van de rustige omgeving.

EUR: 26.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 148 volgende
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
Vakantiehuis in Baillestavy

Goedkope VakantieVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties