zuid europa | montenegro

Vakantieland Montenegro

Montenegro,"Zwarte Berg", is een land op de Balkan. Het ligt aan de Adriatische Zee tegenover Italië en grenst, vanaf de zee met de klok mee, aan Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Servië (waaronder Kosovo), en Albanië. Sinds december 2010 is het kandidaat-lid van de Europese Unie.
Podgorica is de hoofdstad en tevens de grootste stad van het land Montenegro. Montenegro, ook wel: 'De parel van de Middellandse Zee”, is gelegen aan het zuidoosten van de Adriatische Zee. In Podgorica vind je veel orthodoxe kerken, meertjes, historische gebouwen en kloosters. Van oudsher is Montenegro een bekende vakantiebestemming onder de welgestelden. Beroemdheden zoals Marilyn Monroe brachten hun zomer graag door in Montenegro en ook de hedendaagse sterren weten het land te waarderen. Ook al is Podgorica geen bekende stad, hij is zeker een bezoekje waard.

Groepsrondreis Montenegro

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Montenegro maken we prachtige wandelingen door de mooiste Nationale Parken van Montenegro. We wandelen langs de hoogste toppen in het Durmitor Nationaal Park en in de bergen langs de kust.

vanaf EUR: 1289.00

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
Vakantiehuis in Baillestavy

Goedkope VakantieVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties